A SmartTennis Sportegyesületet Buda Római partján alapították, mely gyönyörű zöldövezetben fogadja a teniszezni vágyó közönséget. A teniszklub 3 pályája áll a játékosok rendelkezésére. Téli szezon alatt fedett teniszpályákat biztosítunk. A teniszklub versenyeknek is helyet ad különböző kategóriákban.1039, Budapest Királyok útja 301

A teniszpályákon nyitvatartási időben, 7-22 óráig szakképzett teniszoktatás folyik kezdőknek, csoportoknak, kisiskolásoknak és idősebb korosztálynak egyaránt! Színvonalas klubház, tiszta és rendezett öltözők, jól felszerelt büfé és teniszbolt szolgálja a vendégek kényelmét.

2018 04. 16.-ától újabb telephellyel bővültünk a 1143, Budapest Tatai utca 3. szám alatt. Itt már 10 salakos pályával állunk a kedves vendégek részére.

SmartTennis SE mindent megtesz annak érdekében, hogy a továbbiakban is fejlessze szolgáltatásait és létesítményeit, hogy az Önök szabadidejét még élvezetesebbé tegye.


Klubszoba

Wifi, kényelmes ülőhelyek és büfé garantálja a kikapcsolódást a játékosok, szülők és kísérők számára.


Öltözők

A játékosok részére tiszta, jól felszerelt öltözők és zuhanyzók biztosítják a higiénikus körülményeket.


Szauna

Télen az ölözők közvetlen szomszédságában található szauna ingyenesen használatát biztosítjuk minden nálunk teniszezőnek.


Húrozás

A precíz játékhoz nélkülözhetetlen a kiváló húrozás. A teniszklubban több éves tapasztalatra és minőségi anyagokra támaszkodva vállalunk húrozást.


 

 

Várjuk szeretettel: SmartTennis SE