Sári Botond második helyezést ért el az európia egyetemek csatájában

 

Boti részt vett a Franciaországban megrendezett 30 nemzetközi egyetem közötti csatában. Előszőr svájcból a torna győzelemre esélyesként érkező diákot verte 5-7,7-6,10-7re. Még aznap sima győzelmet aratott a spanyolok felett. Utána következett a franciák reményséeg ahol 6-4,6-4 lett azeredmény a második szettet 1-4ről fordítva. Következhetett az elődöntő ahol hortvát tanulót 6-3,6-0 ra sikerült legyőzni. A döntőre Boti viszonylag fáradtan érkezett a mérkőzésre és a második szettre sikerült igazán formába lendülnie, de már késő volt 1-6, 4-6. Gratulálunk a nemezetközi szinten elért második helyezéshez! 2017 november

0

Nyílt nap – Törölve

Sajnálatos módon vasárnapra (2016.06.08.) az időjárás előrejelzés alapján zivatarokra és záporokra számíthatunk, így a SmartTennis SE szomorúan, ám meghozta döntését, mely szerint a vasárnapi esemény elmarad. Ennek ellenére szeretnénk biztatni mindenkit aki a nyílt nap folyamán kívánt volna betekintést nyerni az egyesület működésébe, hogy bátorkodjon telefonon érdeklődni az egyesületről, annak működéséről.

Megértéseteket köszönjük!

Üdvözlettel: SmartTennis SE csapat

0

Óbudai Sportágbörze (2016)

A SmartTennis SE szeretné felhívni a sport után érdeklődők figyelmét a hétvégén megrendezésre kerülő Óbudai Sportágbörzére, amelyen rengeteg sport és egyesület mellett a SmartTennis SE is képviselteti magát.

A rendezvény dátuma: 2016.05.22. vasárnap 9 – 15h
A rendezvény helyszíne: Academy Golf Budapest – 1037 Budapest, Perényi út 6.

Találkozzunk a sportágbörzén!

0

Sátorbontás

A héten elkezdődött sátorbontást a kisebb-nagyobb intenzitású esőzések hátráltatják, ám a siker érdekében – minden eszközt bevetve – még az oktatók is segítséget nyújtanak, hogy az oktatás és a játék mihamarabb a megszokott környezetben folyjon.

A sátorbontási művelet sarkalatos pontja továbbá a SmartTennis SE közelgő nyílt napjának a közelsége (május 16-a) is. A Noé Hotel és a SmartTennis SE közös erővel mindent elkövet a siker érdekében.

Hajrá Noé Hotel és SmartTenis SE!


0

Nyílt nap – 2016.05.16.

A SmartTennis Sportegyesület szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a 2016.május 16-án megrendezésre kerülő nyílt napjára. A nyílt nap keretében bárki kipróbálhatja magát a teniszpályán, valamint a különböző mozgásos és ügyességi játékokon. Kiváló lehetőség az oktatókon túl az egyesület tagjainak és a sportkedvelők megismerésére.

PROGRAMOK

10:00 – Gyülekező, köszöntő beszéd, programok ismertetése, ismerkedés
10:30 – Tenisz (3 pályán), foci, ügyességi sorversenyek
13:30 – Eredményhirdetés, záróbeszéd

HELYSZÍN

Hotel Noé, Római part, Királyok útja 301.

ÁRAK ÉS JELENTKEZÉS

A programokon és a játékban való részvétel ingyenes, előzetes jelentkezésre nincs szükség.

Az érdeklődők szabadidő ruhában érkezzenek, hiszen mindenki meg fogja találni a maga kikapcsolódási lehetőségét. Büfé működik a helyszínen, ahol ajándék szendvicsekkel szolgálunk a megéhezett sportolóknak.

szorolap_nyílt_nap_2

0