Filipenko Viktor – vezetőedző, mentális tréner

1957. június 5-én Frunze-ben Kirgizisztánban születtem. Az életemet végig kíséri a sport. Az kirgizisztáni és a szovjetúniói öttusa válogatott csapat tagja voltam. Számos kiemelkedő eredményt értem el (többszörös leningrádi bajnok, szovjetuniói bajnok U16). Az évek alatt folyamatosan képeztem magam. 1984-ben a Leningrádi Testnevelési Főiskolát, 2006-ban Budapesten Természetgyógyászati szaktanfolyamot, 2007-ben India Ayurveda terapeuta szakképzést végeztem el.

1996 óta teniszedzőként dolgozom:

  • 1996-1998 Oroszország, Szentpétervár, Elagin Ostrov Tennis Club
  • 2003-2008 Spanyolország, Barcelona, Alonso-Villaroya Tennis Academy
  • 2005-2008 Szeged, Alonso-Hajnal Teniszakadémia
  • 2008-2012 Pomáz, Pomázi Tenisz Club

Sok tapasztalatot gyűjtöttem az évek során. A teniszben nem csak a gyakorlati, hanem a mentális felkészültség is kiemelten fontos. Így a technikai, gyakorlati, taktikai képzés mellett, nagy hangsúlyt fektetek a mentális erő fejlesztésére. Tanítványaim korosztályos és felnőtt budapesti, vidéki és országos versenyeket megnyertek. Egy-két példa: A fiam, ifjabb Filipenko Viktor 5-szörös felnőtt magyar bajnok és 3-szoros Magyar Davis-kupa csapat tag. Petrova Anastasia korosztályos ranglista 2. helyezett, Budapest bajnok, korosztályos páros Országos Bajnok…

Elérhetőségeim: +36 70 367 8526 , info@smarttennis.hu

 

 

 

Vontszemű Gábor – vezetőedző

1986 október 06-án születtem Budapesten. Édesapám tenisz szeretetének köszönhetően, hamar sikerült közel kerülnöm a teniszhez, és az érdeklődésem a sport iránt a mai napig töretlen. A fiatalkoromat a Pomázi Tenisz Klubnál töltöttem, ahol vezetőedző társam Filipenko Viktor alapozta meg a tenisztudásomat. Az évek során folyamatosan részt vettem házi, illetve korosztályos versenyeken is. Óbudai Egyetemi éveim alatt a Hallgatói Önkormányzat elnökeként is nagy hangsúlyt fektettem a tenisz népszerűsítésére, hogy a hallgatók megismerkedjenek a tenisszel. Rendbe tettem a használaton kívüli teniszpályát, amely által a diákok a mai napig zavartalanul élvezhetik e remek sport adta élményeit. Az egyetemi évek befejeztével saleseként tevékenykedtem kis és közép vállalatoknál, de a tenisztől ez idő alatt sem távolodtam el.

  • 2013 óta oszlopos tagja vagyok a Chinoin csapatának, ahol már a második évben első osztályban versenyzünk.
  • 2013-ban a Fitnesz Akadémián, Gáspár Balázs mentorállása alatt sikeres tenisz sportedzői vizsgát tettem.
  • 2014 októberében a Toro SE másodedzője lettem ahol nagy szerepet kapott a gyerekek oktatása és a tenisz szeretetének átadása.
  • 2016 májusában Viktorral elkezdtük a közös munkát a Smarttenis SE-ben és egy mindenki számára tenisz élményekben gazadag klubélet építésébe kezdtünk.

Elérhetőségeim: +36 30 366 5838 , info@smarttennis.hu